søndag 27. januar 2013

Storsamling på Gyland

F.v. Sven Hogstad og Sverre Jakobsen fra komiteen,
Thor Fremmegård og Per Tjøstheim.

Bedehusenes storsamling i Felleslaget ble startet i 1999. Det var derfor 15. gang dette fellesarrangementet ble avholdt.

Møte er felles for NLM, NMS og ImF og har blitt arrangert på Gyland og i Flekkefjord. I år var samlingen på Gyland bedehus lørdag 26. og søndag 27. januar.  Årets talere var Per Tjøstheim fra NMS og Thor Fremmegård fra NLM.

Lørdag var det to bibeltimer. Fremmegård hadde en time der temaet var ”Dobbelheten i en kristens tro og liv.” Per Tjøstheim talte over tema ”Frels oss fra det onde.” Det var sang av Kjell Trodahl.

Trodahl var initiativtaker til disse møtene. Nå har han overlatt ansvaret til andre, og han ble derfor takket av for 14 års trofast tjeneste.
 

Søndag ettermiddag var et igjen tid for to bibeltimer. ”En kristen – et sant menneske” var Fremmegårds tema, mens Tjøstheim talte om ”Gode gjerninger – Åndens frukt”. Flekkefjord musikklag deltok med sang.

Misjonsfolket på Gyland sørget for servering og annet praktisk på en utmerket måte. I gave til misjonen kom det inn ca.kr.12.000,-.
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar