lørdag 28. september 2013

Profilmøter


Jon Kvalbein
 
I ei tid med stor forvirring om den bibelske lære, er det viktig med sunn veiledning. Det er målet med profilmøtene i Felleslaget.

 
Styret for Felleslaget startet i 2012 med samlinger som setter fokus på NLMs åndelige profil. Slike møter er også satsningsområde i regionens strategiplan. Her står det i punkt 5, ideologibærende temakvelder: "Vi ønsker å bygge organisasjonsidentitet og gi veiledning i aktuelle misjons- og bibelsynspørsmål. Vi vil derfor holde seminarer og kveldssamlinger i hvert område 3-4 kvelder hvert år, med tema som berøre vår ideologi, vårt bibelsyn eller aktuelle misjonsspørsmål."

 
I fjor hadde vi med oss hovedstyrets formann Lars Gaute Jøssang som talte om emnet «hvem er vi og hva vil vi». I år er vi glade for å få med Jon Kvalbein. Han har vært rektor på Kvitsund gymnas og mange år medlem i NLMs hovedstyre. Han har emnet: Evangelisk-luthersk tro i møte med vår tids karismatiske og nyliberale åndsretninger.

Det blir samlinger følgende steder:

Tirsdag 1. oktober
Tonstad bedehus kl.19.00. For Sirdal kommune.

Tirsdag 8. oktober
Flekkefjord bedehus kl.19.00. For Flekkefjord og Kvinesdal kommuner.

Torsdag 10. oktober
Moi bedehus kl. 19.00. For Lund og Sokndal kommuner.

Møtene starter med Kvalbeins tale. Deretter blir det en enkel kopp kaffe før det blir satt av god tid til samtale om emnet.

Hjertelig velkommen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar