fredag 18. juli 2014

Her var godt å være


Talerne Bjørn Valde(t.v.) og Øivind Solheim(t.h.) sammen med
Ole Andreas Meling som var en av lederne på bibelcampingen
 
Bibelcampingen på Tonstadli er over for denne gang. Deltakerne uttrykte glede og takknemlighet over dager med Guds ord og trivelig lag.

Bibelcampingen på Tonstadli arrangert av Misjonssambandet har lang og god tradisjon. Hovedsaken på en bibelcamping er samlingene om Guds ord for store og små. I tillegg skal dette også være gode feriedager.

Årets bibelcamping startet torsdag 10. juli og varte til fredag 8. juli. Den første delen av bibelcampingen var det rektor ved Danielsen grunnskole på Vea, Jostein Skartveit og rektor på Fjellheim bibelskole Thor Fremmegård som var talere. Senere overtok forkynner Øivind Solheim og lærer og forkynner Bjørn Valde.

 
Fremmegård hadde bibeltimer om det første bud, mens Solheim ledet forsamlingen inn i Kolosserbrevet. Under bibeltimene var det en egen samling for barna. På kveldsmøtene, hvor Skartveit og Valde var talere, var hele familien samlet. På disse samlingene var det også ulike sangkrefter som deltok.

Guds ord forteller at troen kommer av forkynnelsen. Derfor trenger vi å få Jesus Kristus malt for våre øyne også sommerstid. Deltakerne på Tonstadli bibelcamping gav uttrykk for takknemlighet for forkynnelsen som fikk lyde til oppbyggelse, vekkelse og ransakelse.

Skyting på blink er populært
 
På dagtid var det rike muligheter for ulike aktiviteter. Været var svært bra de fleste dagene, og mange benyttet anledningen til soling og forfriskende bad i elva på Tonstad. Fotball bli spilt nesten hver dag, og ellers var det både fjellturer, rulleskiskyting, sporleik og vannsklie på programmet.

Neste år blir bibelcampingen 12.-19. juli, i forlengelsen av NLMs generalforsamling på Randaberg. Talerer da blir bl.a. Per Tveten og Magne Birkedal.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar