onsdag 2. desember 2015

Felleslagets busstur til Danmark

Fra bussturen 2015
Programmet for Felleslagets bussstur 2016 er nå klart. Mange har allerede meldt seg på, men det er enda tre ledige plasser.*

Årets busstur starter mandag 13. juni fra Moi. Vi kjører til Kristiansand og tar ferje til Hirtshals i Danmark. Det blir middag underveis. Derfra blir det en to timers kjøretur til Virksund bibelcamping på sørsiden av Limfjorden. På Virksund får vi kveldsmat og avslutter dagen med ei møtestund.

Tirsdag starter vi med frokost og deretter møte. Vi får lunch på Virksund, før bussen kjører til en flott blomsterpark i nærheten. De som ikke ønsker å se blomsterparken, blir med på en busstur i området. Vi returnere til Virksund til middag, og avslutter dagen med en Brorsonkveld. Her får vi høre om Hans Adolf Brorson og synge flere av hans salmer.

Fra bussturen 2015
Onsdag er tid for heimreise, men først har vi frokost, møte og lunch på Virksund. Middag får vi på båten til Kristiansand som har avgang fra Hirtshals kl.18.00.

Årets reiseledere er Kjell Trodahl, Thorild Vatland og Ove Sandvik, mens bussjåfør er som tidligere, Jørn Slimestad. Pris for turen er kr.4000,- alt inkludert unntatt inngangsbillett til blomsterparken.

Vil du være med oss på tur, melder du deg til Ove Sandvik, tlf.97672647 eller mail: osandvik@nlm.no.*

Hjertelig velkommen på tur!


*2. desember kl.13.00 kom de siste påmeldingene, så nå er bussturen fulltegnet. Men det er ingen på ventelista. Så vi du være med, anbefaler vi å føre deg opp der. Som oftes er det noen som faller av når det nærmer seg avgang.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar