fredag 4. desember 2015

Magne Vatland ny barne- og ungdomsarbeider

Magne Vatland "på talerstolen" heime på Vatland

Det er med stor glede og takknemlighet vi kan melde om at Magne Vatland har svart ja til kallet om å bli barne- og ungdomsarbeider i Felleslaget fra 1. august 2016.

Etter at Anne Lise Myre Nilsen sluttet i stillingen, har det ikke lykkes å få på plass en etterfølger. Men nå har altså Magne Vatland svart ja.

Mange kjenner Magne fra før. Han ble født i romjulen 1974 og vokste opp på Vatland i Sokndal. Han har gått på misjonsskole på Fjellhaug. Etter Fjellhaug tok han nordisk grunnfag, videre studier i kristendom og pedagogikk.

Han har deretter, sammen med kona Kari-Anne og barna, vært to perioder som misjonær i Indonesia. Nå har han en kombinert stilling som lærer på Tryggheim videregående skole og teamkoordinator på Tryggheim for NLM Ung. Denne siste stillingen vil han fortsatt kombinere med den 50% stillingen han nå går inn i som BU-arbeider i Felleslaget.

Magne og familien vil fortsatt bo på Nærbø, men han ønsker å legge til rette besøkene i Felleslaget slik at han kan være i området vårt over flere dager.

Vi kommer tilbake med nærmere presentasjon etter hvert.


Ta med Magne og familien bønn!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar