torsdag 13. november 2014

Leirkomiteen samlet


Per Øistein Rogstad og Borghild Tonstad
 
Felleslagets leirkomite er opprettet for å ta ansvar for arrangement for barn og ungdom i Felleslaget. Komiteen var samlet til møte onsdag 12. november.

Komiteen består av Per Øistein Rogstad (formann), Borghild Tonstad, Brian Skåland (forfall 12.11) og Ove Sandvik.

Først sak på programmet var oppsummering av arrangement i 2014. Det er fem arrangement som komiteen har ansvar for. Kristi himmelfartsdag er det familiedag på Ersdaltun. I år var oppslutningen god og det var en fin samling hvor Lars Skjæveland var andaktsholder.

«God fredag» er en kveldssamling på Ersdaltun for tenåringer. Det er to slike samlinger, en i juni og en i september. Samlingen i juni samlet 50, mens det var 20 i september. Disse samlingene er med å sveise sammen ungdom fra ulike deler av Felleslaget.

Felleslaget har ansvar for to leirer i september. I år ble leiren for 5.-7. klasse avlyst på grunn av for få påmeldt. Leiren for 2.-4.klasse derimot samlet over 20 barn til en flott leir.

Fra "God fredag" i juni
 
Neste års arrangement blir til følgende datoer, som vi ber lagsledere, foreldre og andre merke seg og gjøre godt kjent:

14. mai: Familiesamling på Ersdaltun
12. juni: «God fredag» på Ersdaltun
5.-6. september: Leir 2.-4. klasse
11.-13. september: Leir 5.-7. klasse
18. september: «God fredag» på Ersdaltun

Komiteen drøftet ellers hvordan vi kan få samle flere barn og unge til våre arrangement. Her er våre lag sentrale. Rekrutering av deltaker og ledere blir hovedsak når komiteen samles igjen 26. januar 2015.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar