onsdag 12. november 2014

Personalfest på gjenbruket


 
Gjenbruksbutikken i Kvinesdal har mange medarbeidere, som alle gjør en stor innsats for misjonen. De fortjener virkelig en fest.

Å arbeide i misjonens gjenbruksbutikker gir ikke mye påfyll i lommeboka. Alt som blir gjort, skjer på dugnad. Noen av medarbeiderne er fast på butikken både en og to dager i uka. Andre er innom en gang i blant som tilkallingshjelp. Felles for alle er at de utfører en viktig tjeneste i misjonen.

Styringsgruppa for butikken i Kvinesdal ville derfor vise sin takknemlighet til medarbeiderne, og inviterte til medarbeiderfest tirsdag 11. november. Alle som har vært med og gjort en innsats, mye eller litt, ble invitert, og 35 takket ja.
 
Tom Røsberg(t.v.) og Øyvind Tandstad

Områdeleder i Felleslaget ønsket alle velkommen og takket på misjonens vegne, før Kjell Trodahl sang. Andaktsholder var administrasjonskonsulent for gjenbruksbutikkene Tom Røsberg fra Hamar.

Gode snitter og marsipankake var dagens meny, og oppdekningen var flott utført med bruk av dekketøy fra butikken. Etter et godt måltid var det en bolk med bordkonkurranser. Engasjementet var stort og vanskelighetsgraden varierende.

 
Siste halvtime var satt av til takk og orienteringer av Røsberg og lokale medarbeidere. Gjenbruksbutikkene går godt, det er en økning på ca. 5 % på landsbasis i forhold til i fjor. Nye butikker er planlagt åpnet til neste år, den først på Jørpeland.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar