onsdag 5. november 2014

Møte i kvinneforeningen


 
Kvinneforeningene er sentrale i misjonens arbeid. De betyr mye for misjonens økonomi og for medlemmenes åndelige liv.

Tirsdag 5. november var det møte i Tanzania kvinneforening på Tonstad. Det var Inger Feed som var vert denne kvelden, og hun hadde invitert med områdearbeideren for å ha andakt og informasjon.

Kvelden startet med et åpningsord og bønn, før foreningens medlemmer ble invitert på gryterett med kaffe og kake til dessert. Det ble godt tid til å prate både om julemessa og om løst og fast.

Tanzania kvinneforening er nærmere 30 år gammel. Den ble stiftet i forkant av at Borgny Omlid skulle reise ut som misjonær til Tanzania i 1988. Noen av de som stiftet foreningen var med i den eldre kvinneforeningen for NLM på Tonstad, men fikk med flere nye medlemmer i den nystartede foreningen. I dag har foreningen 12 medlemmer og Reidun Byberg Haughom er foreningens formann.

På foreningsmøtet 5.11 var det sju medlemmer som møtte. Etter at måltidet var inntatt, var det tid for kveldens andakt med påfølgende samtale. Områdeleder hadde også noe informasjon fra misjonsarbeidet i Felleslaget og et glimt fra månedens misjonsland, Peru. Misjonsofferet er en fast post på foreningens program. Kvelden ble avsluttet med ei bønnestund.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar